חוסר תחושה בלשון לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/01/2016 | 15:35 | מאת: לירן

אני בן 25 עקרתי לפני שבוע בן בינה תחתונה ימין אשר קרובה לעצב, הרגשתי קצת את העקירה ולכן הוסיפו לי הרדמה, כרגע אין לי תחושה בלשון וההרגשה לא נעימה בכלל. אזור העקירה במצב מצוין לא היו כאבים בתקופת ההחלמה אך אני מפחד שנפגע העצב לצמיתות. עקרתי לפני חודש וחצי את השן בינה התחתונה שמאלית והכל היה בסדר. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות תודה רבה

06/01/2016 | 15:57 | מאת: ד"ר אילן לוי

ללירן, בדרך כלל התחושה חוזרת. אבל מומלץ שתחזור אל הרופא ותעדכן אותו

06/01/2016 | 18:10 | מאת: לירן

תודה על התשובה המהירה, רציתי לדעת כמה זמן לוקח בערך לחזרת התחושה? והאם יש טיפול לעורר את העצב לקדמותו? העקצוצים בלשון כל היום ולפעמים פוסקים לכמה שניות

08/01/2016 | 13:44 | מאת: ד"ר אילן לוי

ללירן, זה תלוי בגורם לתחושה החלקית. למשל אם הגורם הוא שטף דם קטן שלוחץ על העצב, התופעה תחלוף בהדרגה בתוך כשבועיים. אם מדובר בפגיעה עצבית לעיתים יש לכך טיפול ולכן המלצתי לך לחזור אל הרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים