רגישות לקור בשן הקרובה למקום עקירה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

18/12/2015 | 00:47 | מאת: נטלי

שלום. לפני שבוע וחצי עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה מצד שמאל למטה. כעת יש לי רגישות מאוד גדולה לקור בשן הסמוכה למקום העקירה - לא השן שהייתה צמודה לשן הבינה אלא אחת לפניה. זה מגיע למצב שאני לא יכולה לשתות מים קרים או לבצע שטיפות פה באיזור הזה. האם יתכן שזה קשור לעקירה שעברתי?

21/12/2015 | 17:59 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנטלי, הרגישות יכולה בהחלט להיות קשורה לעקירה. אם יש מגמת שיפור המתיני בסבלנות. אם הרגישות אינה חולפת כנראה מדובר בבעיה חדשה

מנהל פורום טיפולי שיניים