טעם מר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/11/2015 | 14:51 | מאת: ג

היי הדביקו לי גשר קבוע של 4 שיניים בדבק זמני לפני כחודשיים. ועוד 4 כתרים בודדים גם בדבק זמני. עקב רגישויות וכאבים שהיו לי הרופא שיניים שלי מעדיף להמתין להדבקה הקבועה עוד חודש. הבעיה היא שלפני כשבועיים התחלתי להרגיש טעם מר / מתכתי ואף אני מרגישה שיש לי ריח רע מהפה. השתמשתי במשחת שיניים של לייף לשיניים רגישות וחשבתי שאולי הטעם המר זה מהמשחה תופעת לוואי. הפסקתי להשתמש במשחה ועדיין יש לי טעם רע יש לציין שהיית מצוננת בימים האחרונים והאף סתום אבל הטעם המר התחיל כבר לפני שבועיים ואני אובדת עצות התור שלי לרופא רק בעוד שבועיים. אודה לחוות דעתך מה הסיבה בנוסף עברתי עקירה באחד מן השיניים הקדמיות שעליהם מולבש הגשר כתוצאה מהעקירה נוצר שקע בחניכיים האם יש לזה טיפול כי אסטטית בחיוך רחב רואים מעט את השקע ? בנוסף בגשר שהרכיבו אחד מהם זה במקום השן החסרה ואני מרגישה מעבר של רוק כל הזמן כלומר אין אטימות מלאה בין החניכים לבין השן שהרכיבו כחלק מהגשר במקום השן החסרה האם תקין

16/11/2015 | 13:47 | מאת: ד"ר אילן לוי

קרוב לודאי שהטעם הרע אינו קשור להדבקות הזמניות. לגבי האזור של השן הקדמית שנעקרה, ניתן לנסות להתאים טוב יותר את הגשר לחניכיים

מנהל פורום טיפולי שיניים