עקירת שתי שיני בינה- למעלה ולמטה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/08/2015 | 07:18 | מאת: דניאל

שלום, ביום ראשון עברתי עקירת שתי שיני בינה בצד ימין של הפה, למעלה ולמטה. ללא תפרים. עם התפוגגות ההרדמה חשתי כאבים עזים שלא פסקו המלווים בכאבים עזים בגרון ובבליעת רוק בפרט. החל מיום שלישי התחלתי טיפול באנטיביוטיקה מסוג "דאלאצין סי 150 מ"ג ". חזרתי לביקורת אצל הרופאה המטפלת- עברתי שטיפה של אזור העקירה במי חמצן. טרם הופיע שיפור במצבי. אני סובלת מאסטמה מפוקחת ואלרגיה לפניצילין וכן למוקסיפן... בנוסף, אינני מצליחה לישון. מה ניתן לעשות בכדי להפחית את כאבי הגרון והן את כאבי הבליעה? כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להשפיע?

24/08/2015 | 11:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדניאל, הכאבים אחרי עקירת שן בינה יכולים לארוך שבועיים אולם הכאב החזק כבר היה אמור לחלוף. חזרי אל הרופאה כדי שתאבחן את הבעיה ואולי כדאי לבצע גרידה חוזרת של המקום

מנהל פורום טיפולי שיניים