מכתשית יבשה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/08/2015 | 21:06 | מאת: שי

היי אני בן 30 לפני 6 ימים עברתי עקירה כירורגית של שן טוחנת לאחר 2 טיפולי שורש. בצילום הרופא ראה שיש דלקת כנראה עקב סדק באחת התעלות.לאחר העקירה , ביצע הרופא השתלת עצם של 1מ"ל.קיבלתי אוגמנטין 875.לאחר 4 ימים ממועד העקירה התחלתי לחוש כאבים עזים באיזור העקירה.משככי כאבים חזקים ארקוקסיה120מ"ג שעזר בימים הראשונים הפסיק לעזור.בהתיעצות עם הרופא, אמר שכנראה אני סובל ממכתשית יבשה, ויהיה צורך להוציא את השתלת העצם ולבצע גרידה וחידוש הרקמות.אך קראתי בדף של כירורג פה ולסת, שגרידה לא מאיצה את ההחלמה..אשמח לשמוע את דעתכם... תודה מראש

05/08/2015 | 14:01 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשי, מכתשית יבשה נגרמת על רקע כשלון של תהליך ריפוי העצם. ע"י גרידה חוזרת של המקום גורמים לתהליך להתחיל מחדש

מנהל פורום טיפולי שיניים