עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/07/2015 | 17:27 | מאת: ישובב

שלום וברכה, לפני חמישה ימים עברתי עקירת שן בינה כלואה. העקירה הייתה מורכבת וארכה כחצי שעה. קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה אותה אני מסיים היום. בערך מהיום השני לאחר העקירה הופיעו נפיחות וכאב בחניכיים ואיני מרגיש שיפור, החניכיים שינו מעט צבע, יש ריח וטעם רע בפה, ובעיקר מדאיג אותי שפנים הפצע בצבע חום ונראה לי כאילו רקוב. האם אלו תסמינים נורמליים? תודה מראש.

26/07/2015 | 11:05 | מאת: ד"ר אילן לוי

התסמינים נורמלים. יש לבצע שטיפות לפי ההנחיות. אם הכאב מתגבר לחזור אל הרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים