פצע לבן לאחר עקירת שיני בינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/04/2015 | 19:32 | מאת: שי

שלום, עקרתי השבוע שתי שיני בינה כלואות בלסת התחתונה. מאותו יום אני על אנטיביוטיקה ואטופן. יש לי כמובן כאבים סטנדרטיים לעקירה קושי לאכול וללעוס אבל מה שהכי מפריע לי זה שהופיע לי למחרת העקירה מעין כתם/עיגול לבן על החניך מתחת לאזור העקירה הדבר מציק לי מאוד מתנגש לי עם הלשון ולמרות האנטיביוטיקה כלום לא עוזר לא שטיפות לא מי מלח.. אציין שזה יוצר לי כאבים שמקרינים לי עד האוזן כמו כאבים שהיו לי כשהיו שיני בינה ובנוסף יש לי את הכאבים בכל הלסת.....האם זהו זיהום? עלי לחזור לרופא או שזה נורמלי ופשוט להמשיך רגיל?.. הכתם הלבן נראה כמו אפטה לבנה כזו.. תודה

29/04/2015 | 12:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשי, הכתם הלבן הוא חלק מהליך הריפוי ואין מדובר בזיהום. אם הכאבים סבירים התרופה היא סבלנות. אם מתפתח כאב חזק יש לחזור אל הרופא.

מנהל פורום טיפולי שיניים