עקירת שן בינה וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

13/04/2015 | 18:24 | מאת: שי

שלום רב, יש לי כאבים עזים ואיני יכול לתפקד בכלל. במרפאת שיניים בדקו את צילום הסטטוס שעשיתי ונאמר לי כי עלי לבצע בדחיפות עקירת שן בינה בלסת העליונה (מס' 18) וטיפול שורש בשן הטוחנת שלידה (מס' 17). בהנחה שלא ניתן לעשות את 2 הטיפולים בבת אחת, שאלתי היא במה להתחיל? האם ראשית לעקור את שן הבינה או קודם לבצע טיפול שורש. תודה על תגובתך.

14/04/2015 | 11:18 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשי, סביר להניח שהכאב החזק נגרם רק מאחת משתי השיניים. יש לברר את המקור המדוייק של הכאב הנוכחי ולהתחיל ממנו

מנהל פורום טיפולי שיניים