כאבים חזקים לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

11/04/2015 | 17:08 | מאת: ישראל ישראלי

שלום רב. לפני כמה 3 ימים, עברתי עקירת שן בינה עליונה. אמש, התחילו לי כאבים חזקים באזור העקירה ללא נפיחות או חום. כמו כן יש גם ריח רע מהפה. האם זה "מכתשית יבשה"? מה ניתן לעשות עד שאגיע לרופאה? האם שמן ציפורן על המקום יכול להרגיע אותו? אני לא אוהב לקחת כדורים נגד כאבים.... מה עושים???

14/04/2015 | 11:15 | מאת: ד"ר אילן לוי

כאבים לאחר עקירה יכולים לארוך כשבועיים. אם הכאבים הופיעו רק יומיים לאחר העקירה יתכן שמדובר במכתשית יבשה. אין טיפול מקומי ביתי. קח כדור להפחתת הכאב וגש לרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים