עקירת שן בינה כלואה בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/04/2015 | 12:06 | מאת: שני

שלום רב הייתה לי שן בינה כלואה בלסת התחתונה (השניה עדיין בתוך החניכיים) מס' שנים. הרופא בקופה התעקש שצריך לעקור אותה למרות שלא היו בעיות (הקפדתי לנקות עם חוט דנטלי את הלכלוך שהצטבר שם) והפחיד אותי שאם לא אעקור אצטרך טיפול שורש לשן הבריאה שלפניה בעתיד. הלכתי למומחה פה ולסת, שילמתי הרבה כסף על עקירה. היום, אחרי שמונה חודשים, נשאר חלל מאחורי השן הטוחנת בו מצטבר גם לכלוך וגם נראה שאין לה תמיכה כמו שאר השיניים שנשענות אחת על השניה או על הלסת האחורית. אני תוהה עם זה באמת היה הכרחי לעקור? אין סכנה לשן הבריאה עכשיו שהיא עומדת בחלל ריק ללא תמיכה?

14/04/2015 | 11:11 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשני, לא ניתן להשיב על שאלותיך מבלי לראות צילומים. השן הטוחנת אינה נמצאת בסיכון עקב העקירה

מנהל פורום טיפולי שיניים