קרירות בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

12/03/2015 | 23:40 | מאת: א.ב

שלום רב.... בשבועות האחרונים אני שותה קר ומרגישה בצד שמאל למטה ולמעלה לסירוגין צמרמורות בזמן שאני שותה... למטה אני מרגישה את זה בטיפול שורש שעשיתי לפניי שנתיים... לסירוגין יש לי גם קצת כאב שמקרין ללחי ולמעלה... יש לי שחיקת שיניים ובזמן שאני פותחת את הפה יש לי קליקים ואני לוחצ עם האצבעות ורק בצד שמאל כואב לי גם בלעיסה של אוכל קשה כואב לי בצד שמאל ומן הרגשה של קושי בלעיסה... הייתי אתמול אצל רופא שיניים שבדק בלי צילום ואמר שזה יכול לנבוע מרגישות ושאני אצחצח שיניים עם סנסודיין....כןאב לי ואינני יודעת מה לעשות הרופא בדר אותי בדיוק שתיי דקות...ואמר שזה לא מהטיפול שורש ושאין נפיחות.... מה זה יכול להיות... מקווה שלא בלבלתי, אשמח לקבל ייעוץ. תודה

22/03/2015 | 22:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

רגישות לקור יכולה להצביע על חור בשן או על שחיקה של השן. הרגישות מבלבלת ולעיתים לא ניתן לדעת אם באה מהלסת התחתונה או העליונה. בבדיקת רופא ניתן בד"כ להגיע לאבחנה מדויקת. מעבר לכך הקושי בלעיסה והקליקים מעידים על פגיעה במפרק הלסת

מנהל פורום טיפולי שיניים