עקירת שן בינה, כאבים חזקים ודלקת גרון

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/11/2014 | 15:31 | מאת: דנה

שלום רב. השבוע עקרתי שן בינה תחתונה, עקירה רגילה, ומאז כבר שבוע אני עם כאבים מאוד חזקים שמקרינים לי לשיניים הקדמיות בעיקר. אני אצל הרופא כל יומיים ועדיין אין שיפור. מעבר לזה אתמול התחלתי להרגיש כאב גרון וראיתי שיש לי מוקדים על השקד. כך שאשמח לדעת: א. האם יש דרך להקל על הכאבים (מלבד משכחי כאבים) והאם זה נורמאלי? ב. האם מוכרת תופעה כזו של התפתחות דלקת שקדים בעקבות עקירה? בברכה. דנה

27/11/2014 | 20:15 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, הכאבים לאחר עקירה יכולים להימשך עד שבועיים. בעקבות העקירה יכולה להתפתח דלקת בגרון אולם במקרה זה כדאי לשקול גם נטילת אנטיביוטיקה.

מנהל פורום טיפולי שיניים