שן בינה כלואה ודלקת שקדים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

31/07/2014 | 02:26 | מאת: מירי

שלום.. כבר כמה שנים שיוצא לי לדחות עקירה כירוגית של שתי שיני הבינה שלי שיצאו חלקית וקרובות לעצב.(בלסת התחתונה )... כרגע אני עם דלקת שקדים ומטופלת עם אוגמנטין ובנוסף התחילו לי כאבים חזקים ביותר בשן השמאלית וכל המקום ממש נפוח לי.. קיבלתי מהרופא שיניים איזשהו גל שלא ממש מרגיע לי את המקום ובנוסף עושה כל היום שטיפות מים עם מלח שגם לא עזרו לי.. רציתי לדעת אם אני לוקחת אוגמנטין לטיפול בדלקת השקדים זה ירגיע לי מתישהו את הכאבים גם בשן? ואם לא האם מותר לעשות עקירה כזאת במצב שהשן כל כך נפוחה ובנוסף שאני עם דלקת שקדים? אודה לתשובתכם...

31/07/2014 | 08:36 | מאת: ד"ר אילן לוי

למירי, האוגמנטין והשטיפות יפתרו זמנית גם את הבעיה של נפיחות החניכיים סביב השן. נפיחות בחניכיים אינה סיבה לדחיית העקירה אבל אם מדובר בדלקת שקדים יש לחכות להחלמה.

מנהל פורום טיפולי שיניים