טראומה מטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/07/2017 | 13:30 | מאת: דויד

שלום יש לי כאב בשן האחרונה מצד שמאל כאבים חזקים ואני לא רוצה ללכת לרופא שיניים מכיוון שעברתי טראומה , רציתי לדעת לכמה זמן נשארים הכאבים בשן ? האם העצב מתה לאחר כמה זמן או שהכאבים יימשכו לתמיד? תודה

16/07/2017 | 19:03 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום כאב שיניים יכול לעבור לאחר כמה ימים אבל!!!! אם לא יטופל הכאב יחזור ויכול לגרום לפצע מוגלתי הנקרא אבצס. אם אתה חרד מטיפולי שיניים ישנן אפשרויות טיפול שיקלו על כך כמו גז צחוק, טשטוש או הרדמה כללית. אני ממליצה לא להזניח וכן למצוא את המרפאה שבה תרגיש נוח לטפל בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים