השחזת שיניים והרכבת כתר זמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

03/05/2017 | 19:02 | מאת: NOT_FOUND

לאחר שההשתלה (4 שיניים קדמיות) נדחתה הוחלט לעשות לי כתר. עברתי טיפול שורש והיום נעשו לי מדידות. הבנתי שהשלב הבא הוא השחזת השיניים והרכבת כתר זמני. אני בטראומה עדיין מטיפול השורש. אני לא יכולה לקבל זריקות עם אדרנלין ולכן ההרדמה פגה מהר וזה אולי חלק מזה שהטיפול נמשך המון זמן (כשעה) והיה לי ממש סיוט. הבנתי שההשחזה והכתר הזמני זה טיפול ארוך (לפחות שעה) האם זה טיפול כואב המצריך הרדמה? אני בחרדות כבר מעכשיו.

04/05/2017 | 07:58 | מאת: נועה ברר

מכוון שהשיניים אחרי טיפולי שורש כלומר, הוצאו מהן כלי הדם והעצבים, הן לא מרגישות כלום ולכן לא כואבות. בעת ההשחזה יכול להיות כאב קל מהחניכיים או רגישות לקור משיניים אחרות. השחזת השיניים היא פעולה שלרוב אינה דורשת הרדמה

מנהל פורום טיפולי שיניים