שלום רב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/04/2014 | 16:41 | מאת: טוני

כבר 3 ימים אני סובל משלשולים וכאבי בטן יש לי ממש טיפה חום ולפעמים באות לי בחילות קטנות זה התחיל בבוקר נכנסתי לשירותים היה לי שלשול יצאתי חזרתי למיטה ונרדמתי ועד היום יש לי כאב בטן אני עושה שלשול יוצא מהשירותים והכאב עובר לי עד ליציאה הבאה אני אלך לרופא ביום שישי אני סקרן בנתיים לדעת מה זה ?

שלום, בד"כ זיהום וירלי. לפעמים חיידק מהאוכל (בד"כ עם חום, דם בצואה או הרבה ריר) - הוכחה ע"י תרבית צואה. החשוב ביותר- למנוע התייבשות. לשתות הרבה . לא לקחת עוצרי שלשול ולא לאכול מוצרי חלב. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה