שתן מרובה מאד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

29/12/2013 | 12:24 | מאת: שרה

שלום רב. אני מוציאה כמות שתן פי שניים ויותר ממה שאני שותה. אני מרגישה מיובשת מאד, העור כולו נהיה סדוק, סחרחורות, וטשטוש בקימה מהירה. אני ממש לא מרגישה טוב. הדופק חלש מאד ול"ד נמוך נמוך. 80/45. מיד כשאני שותה, אחרי 10 דקות השלפוחית מלאה וצבע השתן שקוף. יש לציין שאני אחרי טיפול הורמונלי ממושך ל IVF. כשבד"כ מתפתחים אצלי גירויי יתר ובעקבותיהם, אגירת נוזלים או לחלופין איבוד נוזלים המצריך אשפוז של שבוע לפחות. (בקיצור בעיה עם נוזלים) סיימתי את הטיפול לפני שבוע. איפה יכולה להיות הבעיה?

שלום לך, לפי תיאורך הבעייה קיימת סביב טיפולי הפוריות. תתכן תגובה לטיפול הורמונלי מסיבי. לחילופין: בעיה כלייתית, או בעיה הורמונלית אחרת: כגון סוכרת או דיאבטס אינסיפידוס . כדאי לברר קודם עם רופא הנשים. לבריאות

מנהל פורום רפואת משפחה