שלשול שלא חולף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

31/10/2012 | 13:18 | מאת: תום

ביום ראשון השבוע היו לי צמרמורות מלוות בתחושת קור, כאבים בגוף וחולשה. מאוחר יותר היה לי חום כמעט 38. כל זה עבר עד יום שני, אז התחילה הבטן לכאוב, והתחלתי לשלשל. במהלך יום שני היה שלשול רגיל, ואתמול, ביום שלישי, שלשול מימי לחלוטין, והיום גם אני עדיין משלשל שלשול מימי, היום בגוון ירוק צהוב. משני ועד עכשיו שלשלתי באיזור ה-8 פעמים ביום. הספקתי להיות אצל רופאת משפחה בשני בבוקר לפני שהתחילו השלשולים וזו אמרה שתייה מרובה ומנוחה, כנראה שמדובר בוירוס ויראלי. אני מקפיד על שתייה מרובה ואוכל רק צנימים בודדים ושותה מרק עוף, אבל זה לא עובר.. אבקש את תשובתך, תודה מראש

31/10/2012 | 21:51 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

תיאור מאוד דרמטי למצב מאוד שכיח שים לב דרך אגב, שכל זיהום של וירוס הוא וירלי אכן- מנוחה, שתיה מרובה וסבלנות הם המשאבים העיקריים די ירדנו מהנחיות של הגבלת תזונה- תאכל ותשתה כפי שאתה מרגיש ורוצה. זה ייגמר

מנהל פורום רפואת משפחה