ארקוקסיה ובטרן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

03/01/2012 | 00:07 | מאת: דניאל

האם יש סכנה להתאמן בעת נטילת ארקוקסיה או בטרן?

03/01/2012 | 00:22 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא מעבר לסכנה בתרופות עצמן. אני מניח שאם אתה לוקח תרופות אלו הרי יש לך פגיעה/ דלקת/ כאב- וצריך להקשיב לגוף. אתה מניח שאני יודע מה זה בשבילך "להתאמן"- שחמט? טיפוס צוקים? דאיה? נגינה בסקסופון?

03/01/2012 | 08:59 | מאת: drorka

מה הסיכון בארקוקסיה.? הפחידו אותי מאד מהתרופה.שהיא מאד מסוכנת בצירוף לתרופות נוספות.. יש לי בלט ב5 חוליות בגב תחתון שלא נרגע כבר כמה חודשים. באיזה מצב כדאי לקחת

03/01/2012 | 09:29 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

הסכנה הינה תלויית אדם- כלומר אין דין בן 60 עם מחלת לב, כדין בן 20 בריא בד"כ. ההשפעות בעיקר הן לכיוון של השפעה על הקיבה והכליות- למרות שתיאורטית אמורה להיות יותר בטוחה מהדור הקודם כמו וולטרן למשל. איני יודע במה הפחידו אותך אז איני יודע לענות לך ספציפית לכאבי גב אפשר גם להעזר באקמול ואופטלגין ואין חובה לקחת נוגדי דלקת אם אתה צעיר ובריא- לקיחת פה ושם של ארקוקסיה אינה מסכנת את חייך.

מנהל פורום רפואת משפחה