לחץ דם נמוך 100-60

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/04/2010 | 08:08 | מאת: אור

אני בן 53 בעל מבנה גוף רזה ,ודי בריא, בבדיקת דם אצל חבר עם מכשיר לבדיקת לחץ דם , בדיקה שהספקתי לערוך מספר פעמים מצאתי שלחץ הדם שלי נע בסביבות 100-60, האם זו סיבה לפנות לרופא המשפחה . בעבר לחץ הדם עמד על 80 -120

16/04/2010 | 07:38 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, לחץ הדם מושפע מגורמים רבים- כמות הנוזלים בגוף, כמות המלחים בגוף, תזונה, מצב נפשי, עייפות וכו.. לחץ הדם שתארת נמצא בטווח התקין וכל עוד אינך סובל תסמינים של לחץ דם נמוך (חולשה, סחרחורת, טשטוש ראיה בשינויי תנוחה) הרי שהמצב תקין לחלוטין. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום רפואת משפחה