פעולות שליליות תוך כדי שינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/03/2005 | 18:36 | מאת: אריק

ד"ר מיכה פלד שלום רב, הייתי רוצ הלשאול אותך שאלה על תופעה שהחלה אצלי לא מזמן. בזמן השינה שלי אני מוציא מהפה רוק תוך כדי. אני קם בבוקר ורואה את זה על הסדין ממה נובע הריר הזה? ואיך אפשר להפסיק אותו? תודה ענקיתתתת מראש

03/03/2005 | 16:48 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאריק שלום! לרוב אצל אנשים עם נשימת פה הישנים עם פה פתוח יש תופעה של ריור (DROOLING ) בזמן השינה. כדאי לבדוק את מקור הבעייה גם אצל מומחה לאף אוזן גרון בשילוב עם מומחה פה ולסת. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות