לשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/02/2005 | 14:59 | מאת: שקד

ביום חמישי זהיתי מן "עיגול" קטן על הלשון, שנראה כאילו ירדה השכבה החיצונית של הלשון. ביום שישי בבוקר הבחנתי שנוספו עוד שני עיגולים קטנים על הלשון והעיגול הראשון גדל. הייתי ביום שישי אצל רופא המשפחה התורן (שעבד במתכונת חירום) והוא אמר לי שכנראה יש בעיה במערכת העיכול אך אין לו אפשרות לבצע בדיקה מקיפה יותר (גם בגלל שהוא איננו הרופא שלי) ושאקבע תור לבדיקה יותר יסודית. רציתי לדעת אם תוכל לעזור לי להבין קצת יותר את התופעה הזאת, ואולי להסביר לי מה גרם לה. רציתי להוסיף תמונה של הלשון מיום חמישי ומהיום (יום שבת) אך אין אפשרות להעלות תמונה.

26/02/2005 | 18:40 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשקד לא מומלץ לבצע איבחון בהתכתבות. גש/י למומחה לכירורגית פה ולסת על מנת לאבחן את הבעייה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות