חוסר עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/01/2005 | 16:16 | מאת: רפי

לד"ר פלד שלום אני מעונין באינפורמציה על ניתוח להוספת עצם בלסת העליונה באזור הסינוסים לצורך השתלה. איך זה מתבצע, האם יש סיכונים? אני סובל לפעמים מסינוסיטיס. בתודה מראש רפי

03/02/2005 | 12:26 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרפי שלום! ניתוח להרמת סינוס הינו ניתוח פשוט המבוצע בהרדמה מקומית בדרך כלל , על ידי חשיפת הקיר הקדמי של הסינוס והנחת שתל עצם ברצפת הסינוס. כמו בכל ניתוח קיימים סיכונים של זיהום ודימום לאחר הפרוצדורה פגיעה בתחושה עצבית בשפה העליונה והלחי. כמו כן יכול להיות כישלון של קליטת שתל העצם. במצב של סינוסיטיס לא מומלץ לבצע את הפרוצדורה עד לריפוי מלא כפי שנראה בבדיקה קלינית וצילומי רנטגן. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות