סד לילה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/01/2005 | 19:31 | מאת: שירי

שלום רב , בני בן ה-10 זקוק לסד לילה , סד להרמת המנשך כיוון שהסגר של השיניים שלו אינו תקין , והוא בעל מנשך לקוי, תופעה אשר גורמת לנשיכת השפה כנראה בזמן השינה . לקוי זה גרם לו לנגע בשפה . סד זה ימנע את קליעת השפה העליונה ונשיכתה בזמן סגירת השיניים . כאשר התחלתי להתעניין אצל רופאי שיניים ואורטודנטים שלחו אותי אלו מאחד לשני, ואמרו שאין זה מתחום עיסוקם . שאלתי היא : מי המומחה , או אל מי עלי לפנות ע"מ שיכין את הסד המיוחל ? תודה.

26/01/2005 | 14:31 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשירי שלום! כדאי לפנות למומחה לשיקום הפה המתמחה בטיפול בבעיות מנשך ופרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

26/01/2005 | 18:54 | מאת: שירי

האם יש באפשרותך להמליץ לי על מישהו בסביבת מגורי ? ( אני גרה בנתניה) ת ו ד ה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות