כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/01/2005 | 01:33 | מאת: ELVIS

עקרתי שתי שיני בינה בצד ימין עליונה ותחתונה ובצד שמאל התחתונה היא כלואה והעליונה נראת כאילו היא הולכת לרדת רגיל אבל בעצם אין לה מקום והיא מפעילה לחץ בכל אופן היה לי כאבי ראש בהתחלה + נעילת לסת בלילה השאלה שלי אלייך אם בגלל שלא עקרתי צד שני זה יכול להשפיע על ההרגשה המוזרה שיש לי בפנים כי נראה לי שנעילת הלסת זאת אומרת ככה לפחות האורטופדית שמטפלת לי בשרירים התפוסים אומרת שבצד שלא עקרו השרירים יותר תפוסים מבצד שכן ...... בכל אופן מה דעתך יש קשר ? או שזה שני דברים נפרדים לגמריי האם שיני בינה יכולים לגרום להרגשה מוזרה באזור האזור למן לחץ באזור ליד האוזן ובלחי העליונה ? הודה לך מאוד

26/01/2005 | 11:44 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאלביס שלום! מומלץ לפנות למרפאות פה ולסת ע"מ לאבחן מהו מקור לנעילת הלסת והכאבים. ייתכן שהבעייה משולבת גם שיני בינה וגם מפרק. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות