גידול בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/01/2005 | 17:35 | מאת: אורלי

אשמח לדעת האם ישנו מידע על גידול מסוג squamous cell carcinoma המצוי בלשון של בתי בת ה-17. מה הטיפול המוצע במקרה זה? מי האנשים המומחים לתחום. בנוסף קיימת הגדלה של בלוטות הלימפה המצויות בצוואר בצד של הגידול בלשון.

26/01/2005 | 08:24 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאורלי שלום! על פי תיאורך מדוברבגידול ממאיר , אם כי נדיר בגיל 17 ואופייני באנשים מבוגרים. מחלקתינו ברמב"ם ואני אישית מומחה בכירורגיה אונקולוגית של סרטן הפה וניתוחי ראש צוואר מומלץ ביותר להגיע לבדיקה דחופה. על מנת לבדוק את ביתך אנא הביאי את כל המסמכים וממצאי ההדמיה ( CT , MRI וכו') במצבים כגון אלו יש להתייעץ עם מומחים ברפואה אונקולוגית המצויים גם כן בביה"ח רמב"ם. אז יש להחליט על הטיפול המשולב המתאים ביותר. לצורך תיאום פגישה דחופה יש להתקשר לאורנה בטל 04-8520989 או 048542345 . בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות