נימול בשפתים וכאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/01/2005 | 11:18 | מאת: איילת

אנ' בת 36 וכשנה במהלך הריון רבעי החלת להרגיש הירדמות ונימול השפתיים ונפיחויות של החניכיים וכאב בפירקי הלסת ןיש כאב בצואר מעין היתכוצות וקושי להרים את הראש ואף קושי בבליעה

21/01/2005 | 15:39 | מאת: ד"ר מיכה פלד

איילת שלום! כמה זמן הינך סובלת מהבעייה? יש צורך לפנות למרפאות פה ולסת לצורך איבחון. בברכה ד"ר מיכה פלד.

23/01/2005 | 12:40 | מאת: איילת

לכבוד דר' מיכה פלד אני סובלת מהבעיה כבר מפברואר האחרון מעל לשנה כול הרופאים עשו לי בדיקות נירולוגיות והכול נימצא תקין ולכן אמרו לי שזה נפשי . אולם אנני מקבלת אבחנה זאות מאחר ולא עברתי שום טראומה

23/01/2005 | 12:40 | מאת: איילת

לכבוד דר' מיכה פלד אני סובלת מהבעיה כבר מפברואר האחרון מעל לשנה כול הרופאים עשו לי בדיקות נירולוגיות והכול נימצא תקין ולכן אמרו לי שזה נפשי . אולם אנני מקבלת אבחנה זאות מאחר ולא עברתי שום טראומה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות