לדוקטור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/12/2003 | 19:56 | מאת: מעיין

לדוקטור שלום רב, יש לי כאבים באיזור הרקות כבר שלוש שנים 24 שעות ביממה. לאחר בירור מקיף אצל א.א.ג נירולוג, עיניים וכו לא נמצא שום ממצא. מה שכן אני כל הזמן מהדק את השיניים באופן חזק כל הזמן! האם לדעתך יכול להיות לכך קשר? ובמידה וכן - יש פיתרון נוסף חוץ מסד לשיניים - שלא עזר לי?

28/12/2003 | 16:51 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למעיין שלום . בדבר יכול להיות מאד מאד קשורות לבעיות שחיקת שיניים ומקור הכאב הוא שריר הטמפורליס הכואב . אין ספק שיש צורך לבדוק אותך ולטפל בנושא אני ממליץ לקבוע תור לטיפול המחלקתי אנא ציני שטופלת בסד והביאי אותו עימך לבדיקה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות