היצתברות של ליכלוך לבן על הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/12/2004 | 11:22 | מאת: דני

שלום ד"ר מיכה פלד על לשוני מצתבר ליכלוך או שאפשר לומר שישנו כתם לבן גדול על לשוני שגורם לריח לא נעים והרגשת אי נחות בחלל הפה כמו כן בבדיקה שעשיתי (מישתח לבדיקת פיתריה) לא נימצא שום סימן לפתריה על הלשון ברצוני לשאול ממה זה ניגרם ואים יש דרך לטפל בנושא (כמו מישחות או צימחי מרפא) אשמח לקבל תשובה לי ולכול מי שמכיר את התופעה . (חשוב מאוד)

25/12/2004 | 23:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדני שלום! מה שמצתבר על הלשון הם שאריות מזון, חיידקים מה שמכונה פלאק בדיוק כמו ע"ג השיניים. הפיתרון היעיל - ציחצוח הלשון בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות