שפתיים נפוחות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/12/2004 | 10:19 | מאת: עדי

התעוררתי הבוקר עם נפיחות בשפתיים וסחרחורת. מה זה יכול להיות? ומה לעשות בנידון?

17/12/2004 | 15:25 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעדי שלום נפיחות בשפתיים יכולה להווצר על רקע של מספר גורמים ייתכן ומדובר בתגובה אלרגית כמו בAngioneurotic edema , ייתכן והנפיחות היא על רקע בעיה אוטו - אימונית ( הפעלת נוגדנים של הגוף כנגד עצמו) או כסמפטום של מחלת רקע אחרת. בכל מקרה יש לפנות לרופא המטפל לצורך בדיקה ראשונית ועל פי התמונה הקלינית הוא ידע להפנותך לטיפול בדיסיפלינה המתאימה. בברכה ד"ר מיכה פלד.

10/04/2005 | 17:39 | מאת: אלון

קיבלתי מכה בשפתיים מחבר שלי בטעות, ואני רוצה לדעת איך להוריד את הנפיחות, ולא ע"י קרח, אלא ע"י משהו אחר.

10/02/2007 | 11:07 | מאת: אנגל

הבוקר קמתי אם שפתיים נפחות כאילו קיבלתי מכה האם יש לי אלגריה מסויימת יש לי כלב בבית המשאיר הרבה שערות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות