"קנאקים" בלסת ילד בן שנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/12/2004 | 19:12 | מאת: ב.ק

בני בן השנה עדיין יונק לאחרונה גילה את האפשרות לשחק עם מפרק הלסת ובמהלך היום הוא פשוט משחק עם זה ועושה מעיין "קנאקים" בלי רעש.אציין כי אני לא רואה כל בעיה אצלו בפתיחת הפה. האם עלי להיות מוטרדת מכך, לקחתו לבדיקה אצל רופא או להניח לו? אני שואלת כי לי יש בעיה במפרק הלסת ואף התייעצתי איתך בנושא (הפה שלי נפתח בצורת S). אודה לך על תשובתך

09/12/2004 | 11:59 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! נדיר לראות בעיה בפרקי הלסת בגיל כה צעיר. בכל אופן על מנת להסיר דאגה מליבך כדאי להבדק. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות