לחץ באיזור הלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/12/2004 | 15:38 | מאת: לור

בוקר טוב מזה כ חמש שנים הנני מרגישה לחץ אדיר באיזור הלסת התחתונה. זה קרה לאחר טיפול שיניים. התיעצתי עם רופא שניים, מןמחה פה ולסת, ונאורולוג. כלום לא עזר. פניתי להילינג שהוביל לטיפול רייקי. גם זה לא עזר. אולי תוביל אותי לסוג טיפול שיוכל לעזור. זה מאוד מציק לי היות ואני מתעסקת כמעט כל היום עם הלסת/שיניים התחתונות וזה כמעט הופך לאובססיה.

05/12/2004 | 16:51 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! במידה ותוכלי לתאר היכן הכאב בלסת התחתונה ומתי הוא מתחיל ייתכן ותהיה לי תמונה ברורה יותר. אני מאמין כי נבדקת אצל מספר רופאים אשר לא אבחנו בעייה בלסת. לעיתים ייתכן שבעקבות עקירות שיניים נוצר כאב כרוני שאין לו הסבר או גורם שניתן להצביע עליו כמקור לכאב. קיימות היום מרפאות הנקראות "מרפאות כאב" המטפלות בכאב כבעייה ולא כסמפטום. בקשי מרופא המשפחה שלך להפנות אותך למרפאה כזו. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות