הפרשת רוק מוגברת בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/12/2004 | 13:59 | מאת: קנסטר

מאז אמש אני חווה את התופעה. ונאלץ לירוק הרבה. התחיל בסביבות 23 אחרי פעילות גופנית , ולא נפסק ברציפות עד עכשיו - כמעת 15 שעות. מה הגורמים האפשריים ? והאם יש מקום לפניקה? תודה קנסטר

05/12/2004 | 16:54 | מאת: ד"ר מיכה פלד

קנסטר שלום תכולת הרוק בפה מתחלקת באופן כללי לרוק צמיג ( מוקוטי) שהפרשתו עולה בשעת פעילות גופנית ולאחריה ורוק נוזלי ( סרוטי) ייתכן שבשל הפרשת הוק הצמיג יותר נראה לך כי יש הפרשת רוק רבה מהרגיל. באופן כללי - עודף רוק אינו מהווה בעיה ואף מיטיב עם בריאות השיניים וריריות הפה ואין אנו מטפלים בעודף רוק. בברכה ד"ר מיכה פלד.

03/02/2005 | 21:59 | מאת: חרמון יהודה

שמעתי בתוכנית הטלוויזיה של אודטה בערוץ 10 כי משקאות קלים מסוג דיאט אינם דיאטטים כלל - אינם תורמים לחיסכון בקלוריות מה האמת? בברכה חרמן יהודה

03/02/2005 | 21:59 | מאת: חרמון יהודה

שמעתי בתוכנית הטלוויזיה של אודטה בערוץ 10 כי משקאות קלים מסוג דיאט אינם דיאטטים כלל - אינם תורמים לחיסכון בקלוריות מה האמת? בברכה חרמן יהודה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות