כאבים בלעיסה באזור מפגש הלסתות (קרוב לאוזניים)

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/11/2004 | 12:53 | מאת: דיאנה

שלום, מהו ההסבר לכאבים כנ"ל שהופיעו לפתע (מזה יומיים-שלושה), אינם עקביים (לא תמיד כואב, אך כשכואב - מופיעים כאבים חדים גם מתנועת הלעיסה הקטנה ביותר), האם יש צורך להבדק (ואצל איזה רופא), או שהכאבים יחלפו מעצמם (ואולי יש פתרון שניתן ליישם גם בלי בדיקת רופא)? תודה דיאנה

25/11/2004 | 19:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

דיאנה שלום! הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע מפרק הלסת , מהשרירים האחראים על הלעיסה או שניהם יחד. כדאי להבדק על מנת לטפל במקור הבעיה. ייתכן והפיתרון פשוט כמו נוגדי דלקת שאינם סטרואידים ופיזיותרפיה. חבל לסבול. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות