C.T לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/11/2003 | 18:29 | מאת: אלה שוורץ

שלום, רציתי לשאול אם סי טי יעיל במקרה של כאבים כרוניים במפרק הלסת, וכמו כן לשאול מה בעצם ניתן לעשות במקרים אלו מלבד פיזיותרפיה או תרופות אנטי דלקתיות. תודה

27/11/2003 | 20:40 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום אלה במקרים של כאבים במפרקי הלסת יש להבדק על ידי רופא העוסק בתחום. מומלץ לפנות למומחה לשיקום הפה או למומחה לכירורגיה פה ולסת. אלו הרופאים אשר יוכלו לאבחן את הבעיה ולטפל בה במיקצועיות. במחלקתנו יש יחידה למפרקי הלסת אשר נותנת מענה לבעיות שהצגתה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות