הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/10/2004 | 16:14 | מאת: ברכה

האם אתם מבצעים ברמב"ם ניתוח להרמת סינוס יחד עם הכנסת שתלים בעת ובעונה אחת? למי עלי לפנות? בצודה מראש.

26/10/2004 | 21:27 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לברכה שלום! אכן אנו מבצעים הרמות סינוס עם הכנסת שתלים בו זמנית. כל זה תלוי גם במקרה עצמו כלומר במצב אצלך בפה. את מוזמנת לפנות אלינו בטל 8542345 , לקביעת תור ביחד נחליט על הצילומים הדרושים בד"כ CT ופנורמי ( במידה וכבר יש לך הביאי אותם איתך) נציע לך את אפשרויות הטיפול העומדות בפנייך. בברכה ד"ר מיכה פלד.

27/10/2004 | 14:42 | מאת: ברכה

תודה על תשובתך. אמנם הזמנתי תור למרפאתכם והייתי שמחה גם לשמוע חוות דעתך כשאהיה במרפאה. מה הנוהל? התור שלי נקבע ל-11 בנובמבר.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות