פריקת TMJ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/08/2004 | 17:01 | מאת: שי

האם ישנו כיום פיתרון כלשהו לבעיה של פריקת TMJ בשל קורדיל מעוות?

30/08/2004 | 11:36 | מאת: אשתאר

אני לאחר תאונת דרכים האבחנה tmj יש לי כאבי ראש וברקות לחץ בלסתות קושי בלעיסה אני שומעת חיכוך בנוסף אין לי שליטה כל הזמן אני מזיזה את הלסת .רציתי לדעת עם ניתן לתקן בניתוח עם סד לילה ובמהלך היום אני גם מזיזה את הלסת שלא בשלטתי תודה מראש

01/09/2004 | 21:19 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! כן קיים פתרון ניתוחי לשינוי האנטומיה של הקונדיל או הסרה של הפרעה מכאנית לפעילות תקינה של המפרק. לקביעת תור לחוות דעת במחלקה לכירורגית פה ולסת רמב"ם: בטל- 8542345 . בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות