יובש בפה ובעיות בציפויי הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/08/2004 | 20:01 | מאת: פזית אור

שלום ד"ר פלד אני בת 24 ונוטלת מזה תקופה ארוכה כ-3 כדורי פרוזק ליום, יש לי יובש בפה כתופעת לוואי של הכדורים. כמו כן שמתי לב כי בשנתיים האחרונות הופיעו אצלי כתמים לבנים על הלשון. הלשון לא נראת חלקה ובזמן האחרון גם ההרגשה בפה התחילה להיות מוזרה. בנוסף יש תקופות שבהן מזונות מסויימים שורפים לי את הלשון. האם יש קשר בין הדבים לבין הפגיעה בשכבת הציפוי? מה יכול לגרום לכך ולאיזה רופא אני צריה לפנות די לשלול פטריה? נ.ב פניתי לרופאת המשפחה שלי לפני שנה, היא שלחה אותי לבדיקת דם ואמרה שהכל בסדר. הבעיה בכל זאת מפריעה לי. אשמח לשמוע את תשובתך, תודה מראש, פזית.

31/08/2004 | 09:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! על מנת לענות על שאלתך באופן יסודי נשמך לבצע בדיקה במרפאות פה ולסת או במרפאה המתמחה ברפואת הפה במקום מגורייך נא לתאם פגישה אצל שולה טל 8542368 . בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות