ביופציה בבלוטת הלימפה הצוארית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/08/2004 | 22:23 | מאת: רוני

לבתי כרתו את האונה השמלאית בבלוטת התריס עקב גידול סרטני שהוסר בחודש מרץ 2004 היום נערכה לה ביופציה בשתי בלוטות הלימפה הצוורית עקב חשד להסתיידות. מה פרוש בדיקה זו האם יתכן כי הגידול התפשט ומה מידת הצלחת טיפול אם בכלל ואם יהיה צורך בניתוח

31/08/2004 | 12:37 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! מטרת הביופסיה שבתך עברה הינה לקבוע האם נשלחו גרורות מהגידול בבלוטת התריס לבלוטות הלמפה בצוואר. על פי האבחנה של סוג הגידול שאינך מציינת במכתבך הרופאים המטפלים יחליטו האם יש צורך בתוספת טיפול ע"י יוד רדיואקטיבי או ניתוח של הצוואר. בכ מקרה המחלה של בתך הינה בתחום טיפול של רופאי א.א.ג ורופאים אנדוקרינולוגים. ואת מוזמנת לשאול בפורוםרמב"ם שאלות נוספות בתחומים האלו בברכה ד"ר מיכה פלד.

26/07/2005 | 13:27 | מאת: ורד

שלום רב? אימי צריכה לעבור ביופציה באדרנל היות וכבר נשלחו גרורות למוח . תוך כמה זמן מקבלים תשובה על סוג הסרטן? האם יש סיכוי לריפוי במקרא הזה.?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות