לשון נשמטת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/07/2004 | 10:20 | מאת: סקוביבון

ברצוני לשאול לגבי בחורה בת 20 אשר מתאפיינת במצב בו כאשר הפה פתוח הלשון כאילו מציצה או נשמטת האם התופעה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בענין? תודה

31/08/2004 | 12:20 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! התופעה המתוארת יכולה להיות אחת מ3 סיבות: 1. לשון גדולה מידי תופעה העלולה לאפיין מחלות אנדוקריניות או כתוצאה ממצב מולד 2. כתוצאה של חולשה עצבית או חולשת שריר הלשון. 3. מנשך פתוח קדמי. על מנת לקבוע אבחנה מדוייקת ניתן לתאם בדיקה במחלקתינו אצל אורנה טל 8524345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

31/08/2004 | 12:20 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! התופעה המתוארת יכולה להיות אחת מ3 סיבות: 1. לשון גדולה מידי תופעה העלולה לאפיין מחלות אנדוקריניות או כתוצאה ממצב מולד 2. כתוצאה של חולשה עצבית או חולשת שריר הלשון. 3. מנשך פתוח קדמי. על מנת לקבוע אבחנה מדוייקת ניתן לתאם בדיקה במחלקתינו אצל אורנה טל 8524345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות