בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/07/2004 | 16:10 | מאת: מעדי

קראתי לא מזמן על ניתוח של בלוטת הרוק בלי כירורגיה. הרופא שלי לא שמע על זה. האם יש לכם מידע בנושא זה. תודה

31/08/2004 | 11:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! במקרים בהם יש חסימה של בלוטת הרוק על ידי אבן או בשל אנטומיה מורכבת של צינורות הבלוטה קיימת האפשרות להכנס דרך צינורית הבלוטה במכשיר אנדוסקופי המאפשר הן הדמייה של הבלוטה והן הוצאה של אבנים מהבלוטה במידת הצורך. בדיקה הנקראת סיאלוסקופיה. המבוצעת במחלקתינו בהרדמה מקומית ע"מ לתאם תור יש לפנות לאורנה בטל 8542345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות