ליכן פלאנוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/07/2004 | 12:40 | מאת: גל

אמי, בת כ-60 סובלת מזה 4 שנים ממחלה זו. היא בבקורת באוניברסיטת ת"א, כאשר שם היא מקבלת משחה סטרואידית לטיפול. לעיתים המצב מחמיר ולעיתים נרגע אך הוא תמיד קיים. האם יש לנושא פתרון כלשהוא, וממה הדבר בכלל נובע, איפה אפשר לטפל בתחום זה?

31/08/2004 | 12:05 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליכן פלנוס הינה מחלה של העור המלווה לעיתים בנגעים בחלל הפה. נכון להיום אין פתרון ממשי לטיפול במחלה זו. וקיים טיפול סמפטומתי בסטרואידים בספריי. החשיבות העיקרית היא המעקב וביופסיות סדירות על מנת למנוע התמרה סרטנית באחוזים נמוכים מאד הקיימים במחלה זו. בברכה ד"ר מיכה פלד

18/06/2005 | 11:44 | מאת: ד

האם מחלה זו היא כרונית , היא פגעה בבני החייל (חייר קרבי בשטח)האם יש צורך בהתייחסות מייוחדת .

30/09/2005 | 23:10 | מאת: דוד

האם ידועים טיפולים הומיאופטיים או אחרים שמקלים על ההתמודדות עם ליכן פלאנוס בחלל הפה ?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות