רוק בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/06/2004 | 14:27 | מאת: לי

שלום, אני בחורה בגיל 33 וסובלת מאוד מעודף רוק בפה,אציין שמרבית הפה שלי מובנה מכתרים , האם יש קשר ביניהם? האם יש אפשרות לשלוט בהפרשת הרוק? בעיקר מהי הבעיה? אודה על כל עזרה בענין.

07/06/2004 | 09:36 | מאת: דנה

לי שלום בעלי סובל מאותה תופעה בפה + בעיה בעצב וגם לא יש גשר בשניים עדין לא קבוע בקיצור יש מרפאה באוניברסיטה ת"א שעושה בדיקת רוק גשי לשם שווה לבדוק הם יעזרו לך אבד לי הטלפון שלהם בהצלחה

08/06/2004 | 21:22 | מאת: ד"ר מיכה פלד

עודף רוק אינו קשור למצב הירוד של השיניים והצורך בשיקום רב ההיפך הוא הנכון ישנם הרבה בעיות של הרס שיניים ועששות מרובות אצל אנשים עם מעט רוק בפה המלצתי היא לפנות למרפאות חוץ פה ולסת לצורך המשך בירור ואיבחון

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות