נפיחות בלחי שמאל שירדה לשפה עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/10/2016 | 11:06 | מאת: חן

שלום, בני בן השש קם לפני כשבועיים עם נפיחות בלחי לפני כיומיים הנפיחות עברה לשפה עליונה. בבוקר הנפיחות גבוהה ולקראת הערב יורדת. אין לו כאבים או חום. נגשנו איתו למיון ולאחר בדיקת אולטראסאונד ללא ממצאים שחררו אותנו מבלי שהם יודעים את הסיבה וביקשו שנחזור לביקורת עוד שבוע אני חוששת שהמצב יסתבך ללא טיפול מתאים מה את ממליצה לעשות?

29/10/2016 | 21:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

חן שלום האם בנך נבדק עי רופא שיניים או ביע צילומים אבחנתיים של השיניים? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות