תחושה בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/10/2016 | 11:53 | מאת: הילה

שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי מכה בשפה התחתונה, מאז התחושה בנקודה מסויימת בה השתנתה, והשפה קיבלה קצת עקמומיות מעצם חוסר התחושה במקום. רציתי לשאול ממה הדבר יכול לנבוע? האם מעצם קבלת המכה יכול להיות שנפגע שם עצב? האם זה יכול לעבור לבד והתחושה תחזור? האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לזרז את זה? זה מציק לי בעיקר מבחינה אסתטית.. תודה רבה מראש, הילה

29/10/2016 | 21:33 | מאת: ד"ר הילה קליין

ייתכן מאד ושינוי בתחושה נובע מבצקת מקומית בעקבות החבלה. השפה איננה מקום מוצאו של העצב התחושתי המעצבב אותה וככול הנראה התחושה תחזור לאחר רדת הנפיחות. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות