טיפול כירורגי בהרדמה כללית לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/09/2016 | 15:17 | מאת: tti

שלום רב, הבת שלי (11), זקוקה לעקירה כירורגית של שן אנקילוטית. הרופאה שהיינו אצלה המליצה לעשות זאת בהרדמה כללית משום שהילדה חרדה. המליצה לפנות לביה"ח סורוקה (אנחנו מהדרום). אני לא רוצה את ביה"ח משום שהתורים שם ארוכים ומגעיל שם. אני רוצה טיפול פרטי ולא אכפת לי איפה בארץ. אין לי מושג איפה אפשר למצוא רופא מומחה כירורג פה ולסת שעובד עם ילדים שעובד עם הרדמה כללית. בבקשה זקוקה מאוד לכיוון?????

16/09/2016 | 17:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום את זקוקה לרופא כירורג פה ולסת שעושה טיפולים בהרדמה כללית או לרופא שיניים מומחה לרפואת שיניים לילדים שמעסיק כירורג או עוקר בעצמו. רופאים המומחים בכירורגית פה ולסת המבצעים טיפולים תחת הרדמה כללית או רופאי שיניים לילדים העושים זאת בד"כ מפרסמים זאת באתר הבית שלהם. במרפאה שלי אני מבצעת טיפולים כירורגים בהרדמה כללית גם לילדים , המרפאה ממוקמת בחיפה כך שזה די רחוק מהדרום לשיקולך... בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות