שתל דנטלי והחלמה ושיקום ממנו

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/06/2016 | 16:55 | מאת: שירה

הנני אמורה בקרוב לעבור שתל דנטלי בשן טוחנת בערך עוד חודש - חודש וחצי ואחרי הסיטי שאעשה עוד קצת אדע אם אצטרך הרמת סינוס ואם כן איזו , רציתי לשאול אחרי ההתקנה של השתל במידה וזה עם הרמה ואיזה או בלי כמה זמן מחכים לתהליך השיקום , כי שמעתי שבלסת תחתונה ועליונה יש שוני ושבעליונה מחכים יותר גם אם זה ללא הרמת סינוס , האם זה נכון וכמה בערך מחכים? וגם האם ההחלמה אם עושים גם הרמת סינוס מאחד הסוגים היא קשה יותר וגם אם לא אם ללא בגלל שזה שן עליונה גם קשה יותר מתחתונה שהמקום יותר רגיש בשיניים עליונות ובמיוחד שבעקירה היה סדק וזיהום?

04/07/2016 | 06:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום בלסת העליונה נהוג להמתין 6 חדשים מהתקנת השתל ועד להעמסתו ( התקנת הכתר). לעיתים בחסר גדול מאד של עצם באזור הסינוסים ישקול הרופא/ה שלך להמתיו יותר. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות