החלמה ארוכה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/05/2016 | 17:50 | מאת: ירדן

רציתי לשאול אם החלמה מעקירה של שן טוחנת עליונה יוצאת ארוכה יותר ממה שצריך להרגיש האם בעקבות זאת הסיכוי גדל יותר להשתלת עצם ו/או הרמת או שניהם בעקבות ההחלמה הארוכה במיוחד שזו שן טוחנת שניה עליונה ומאבדת יותר עצם במיוחד שהמקום עדיין לא נסגר?

17/05/2016 | 08:36 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום צריך להפריד בין 2 דברים 1. ההחלמה לא אמורה להיות יור ארוכה בעקירת טוחנת שניה מכל עקירה אחרת. 2. בשל סוג העצם באזור טוחנת שניה עליונה ישנה סבירות גבוהה לספיגת יתר באזור הזה ללא קשר להליך ההחלמה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות