Mri כן או לא המשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/02/2016 | 12:42 | מאת: אתי

ראשית אודה לך על תשובתך לגבי הmri הובהר לי וגם כתוב בהפניה חשד לאוסטומיאליטיס הmri יצא תקין בשיחה עם הרופא נאמר לי ששללו אוסטומיאליטיס בעקבות תשובת הבדיקה מה שמשאיר אותנו ללא אבחנה אבל הבהיר בפניי שמה שכן ידוע להם בבירור שלא הייתה אספקת דם במקום למה??? הם לא יודעים את הסיבה ושזה יכול לקרות לי בכל עקירת שן יש לציין שכמוך חשבו עוד שניי רופאים בפורומים אחרים שבשביל לאבחן את המחלה צריך מיפוי עצמות את האמת יש לי חשש מסוים שמה באמת לא אובחנתי נכון אנא עזרתך בהסבר העיניין ומה עלי לעשות היות שיש לי בעיית שיניים שעלי לטפל תודה מראש

06/03/2016 | 23:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

אתי שלום במידה וכבר בוצעה בדיקת ה MRI אין מה להתעסק בזה יותר.... לגבי האוסטיאומיאליטיס על סמך מה אובחן? ביופסיה ? מצב קליני? מה היה הטיפול? יכול להיות שפספסתי שאלתך היתה לגבי MRI לאחר ניתוח אורתוגנטי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות