יובש בפה ולשון לבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/12/2015 | 16:29 | מאת: עמית

ד"ר קליין שלום, מזה כשבוע - 10 ימים סובל מיובש מורגש בפה, שכולל גם תופעה של 'לשון לבנה' עם מין כיסוי לבן בעומק הלשון. רופא א.א.ג. אבחן אצלי ריפלוקס ואני נוטל מזה 3 שבועות אומפרדקס זי ומשאף פליקסוטיד - כשבוע. האם ייתכן קשר בין התרופות ליובש וללשון - ומה עושים במקרה כזה ? איזה רופא מומחה יידע לאבחן את הטיפול רופא המתמחה בפה או רופא א.א.ג ? תודה על תשובתך.

13/12/2015 | 05:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

עמית שלום בעיות של יובש פה ניתן לאבחן אצל מומחה לכירורגית פה ולסת או רפואת הפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מוחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות